Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Треба діяти разом: Зеленський про обхід РФ санкцій та отримання деталей для виробництва зброї

Фото: Офіс президента

Росія обходить санкції та продовжує виробляти зброю, тож потрібно діяти усім разом та посилювати обмеження.

Про це у своєму традиційному зверненні повідомив президент України Володимир Зеленський.

– І це знову й знову доводить, що для безпеки наших міст, для захисту нормального життя українців і українок, наших дітей потрібно, щоб у наших військових було достатньо далекобійної зброї, достатньо засобів ураження терористів. Санкційний тиск світу проти Росії заслуговує на суттєве збільшення, – зазначив він.

Також він зазначив, що зараз з’являється дедалі більше відкритої інформації, зокрема розслідувань журналістів, про те, як держава-терорист обходить глобальні санкції та отримує критичні компоненти для виробництва зброї. Зеленський підкреслив, що ця інформація неодноразово була надана нашим партнерам у закритому режимі.

– Треба діяти усім разом. Суттєво посилювати санкції за терор. Суттєво обмежувати канали доставки в Росію критичних компонентів для виробництва ракет. Та відповідати рішучістю – саме рішучістю в постачанні Україні необхідної сучасної зброї, зокрема далекобійних ракет, щоб ми могли зняти цю терористичну загрозу, яку Росія створює проти наших людей, проти наших дітей, – додав він.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-31 21:28:48