Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Динамо та Ворскла отримали суперників у 3-му раунді кваліфікації Ліги конференцій

У штаб-квартирі УЄФА у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування третього туру кваліфікації Ліги конференцій сезону-2023/24. З цього раунду стартує у турнірі київське Динамо.

Завдяки клубному рейтингу біло-сині потрапили до сіяних команд. Саме жеребкування відбулося ще до матчів попереднього етапу, тому кияни поки ще не знають точного майбутнього суперника.

У третьому турі кваліфікації підопічні Мірчі Луческу зіграють з переможцем пари Арарат-Вірменія (Вірменія) — Аріс (Греція).

Перша гра відбудеться на виїзді 10 серпня, а матч-відповідь динамівці зіграють у столиці Румунії – Бухаресті. Цей матч запланований на 17 серпня.

У разі успіху проти вірменської або грецької команди Динамо вийде у плей-оф кваліфікації Ліги конференцій. Поразка ж свідчитиме про завершення єврокубкового сезону для київського клубу.

Також потенційних суперників у третьому раунді дізналася полтавська Ворскла. Втім спершу їй треба пройти у другому раунді кваліфікації грузинську Ділу. Якщо це станеться, то полтавці зустрінуться із сильнішим у протистоянні АПОЕЛ (Кіпр) — Войводіна (Сербія).

Нагадаємо, за підсумками сезону-2022/23 чемпіоном УПЛ став Шахтар. Динамо посіло четверту сходинку, пропустивши вперед Дніпро-1 та Зорю.

Фото: ФК Динамо

Джерело: Динамо Київ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-24 16:40:23