Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На саміті НАТО жодного разу не прозвучало слово корупція щодо України

Фото: Міноборони

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що на саміті Організації Північноатлантичного договору у Вільнюсі жодного разу не прозвучало слово корупція щодо України.

Про це він сказав у Медіацентрі Україна під час пресконференції у середу, 19 липня.

— За два дні, під час яких ми перебували на саміті у Вільнюсі і комунікували з лідерами країн, і на всіх сесіях, на яких ми бували, – жодного разу слово корупція не звучала як вимога до України, – сказав він.

За словами міністра, це означає, що наші зусилля, зокрема Верховної Ради та створених антикорупційних органів, партнери оцінили, та рівень довіри піднявся.

Резніков додав, що під час саміту у Вільнюсі йшлося про очікування від України у питанні реформ. Міністр наголосив, що це також означає, що Україна рухається у вірному напрямку.

Під час саміту держав НАТО, що відбувся 11-12 липня держави-члени узгодили пакет підтримки із трьох елементів, який має наблизити вступ України до військово-політичного союзу.

Цей пакет передбачає скасування вимоги щодо виконання ПДЧ, довгострокову програму військової допомоги та запуск Ради Україна – НАТО.

Джерело: Укрінформ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-19 16:52:35