Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Можна опублікувати книгу: Twitter розширює можливості для користувачів

Ілон Маск анонсував нову корисну функцію на тлі конкуренції з Threads. Користувачі зможуть публікувати цілі статті з величезною кількістю символів.

– Twitter працює над оновленням, яке дозволить публікувати на платформі статті. Ця функція “дозволить публікувати дуже довгі, складні статті зі змішаними матеріалами. Можете опублікувати навіть книжку, якщо захочете, – заявив мільярдер.

Інструмент отримає назву Статті. Оновлення дасть змогу сервісу вийти за рамки мікроблогу – твітти отримають ліміт до 10 тис. символів. При цьому, базова публікація вміщує в себе тільки 280 символів, якщо немає підписки Twitter Blue.

Це допоможе не тільки конкурувати з новою соцмережею Meta, а й залучити авторів унікального контенту, яким сервіс обіцяє платити за монетизацію.

Нагадаємо, що Threads поступово наздоганяє Twitter за популярністю – офіційно, у новому додатку від Meta вже 100 млн реєстрацій – це одна п’ята кількості активних користувачів сервісу Маска. До того ж, сам мільярдер додав, що доходи від реклам впали на 50%.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-19 10:20:08