Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Вибух на Кримському мосту 17 липня 2023 – СБУ дала офіційний коментар

У Службі безпеки України обіцяють розкрити деталі інцидентів на Кримському мосту після перемоги в розв’язаній РФ повномасштабній війні.

Про це повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко в коментарі українським ЗМІ.

– Усі деталі щодо організації “бавовни” Служба безпеки України обов’язково розкриє після нашої перемоги. Поки ж ми з цікавістю спостерігаємо, як один із символів путінського режиму вкотре не витримав воєнного навантаження, – наголосив Дехтяренко.

Він також нагадав про заяву голови СБУ Василя Малюка в одному з інтерв’ю, що норми міжнародного права, традиції ведення війни та аналіз оперативної обстановки передбачають перерізання логістичних шляхів ворога. А Кримський міст окупанти використовують як один із транспортних коридорів для воєнних поставок армії РФ.

Тим часом у соцмережах СБУ з’явився жартівливий вірш, присвячений інциденту на незаконно збудованому мосту, який сполучає територію РФ з тимчасово окупованим Кримом. Зокрема, зазначається, що міст “знову пішов поспати”.

Ці рядки є продовженням вірша, який СБУ публікувала 8 жовтня минулого року – в день потужного  вибуху на Кримському мосту.

Як відомо, вночі 17 липня на Кримському мосту впали щонайменше два прольоти. Це призвело до величезних заторів та призупинення залізничного руху.

У мережі вже з’явилось відео, ймовірно вибуху на Кримському мосту цієї ночі. Крім того, опубліковані перші фото пошкоджень.

Джерело: Інтерфакс-Україна, РБК-Україна

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-17 11:43:31