Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Надя Дорофєєва показала знімки без макіяжу і закликала приймати свою зовнішність

Співачка Надя Дорофєєва показала себе без макіяжу і закликала дівчат приймати і любити свою зовнішність. Знімком без фільтрів і фотошопу зірка показала в Instagram, відповідаючи на запитання підписників.

Так, на першому фото Надя показала своє обличчя крупним планом, щоб показати всю натуральність і природність. Підписники оцінили такий крок і подякували за знімок, адже зараз багато хто женеться за ідеальною картинкою, змушуючи багатьох інших користувачів Instagram почуватися гірше.

– Дякую. Тепер я знаю, що пори є не тільки в мене, – звернулася до Дорофєєвої підписниця.

Сама Надя вважає, що потрібно приймати свій зовнішній вигляд і бути впевненою у своїй красі.

– Хочу, щоб ми, дівчатка, любили та приймали себе такими, якими є. З усіма нашими порами, розтяжками і неідеальним волоссям. Дівчата, ви прекрасні, – заявила співачка.

Дорофєєва

Зараз до артистки підвищена увага на тлі важливої події в її житті – Дорофєєва і Кацурін одружилися. Для цього артистка зірка у весільній бежевій сукні та фаті до підлоги. Михайло одягнувся скромніше – костюм “трійка”, кепка і кеди.

Примітно, що за це Кацуріна розкритикували – не найвдаліше вбрання на весілля на думку користувачів Instagram. За нього заступилася Надя – вона заявила, що вони навіть пошили на замовлення йому костюм, але так і не використали для церемонії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-17 09:33:37