Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

ШІ зобразив відомих українців в образах персонажів мультфільмів

Штучний інтелект показав відомих українських особистостей в образі персонажів мультфільмів. Серед культових персон – Валерій Залужний, Володимир Зеленський і Денис Прокопенко.

Серія знімків була опублікована на сторінці автора цифрового контенту ukr.ai.nians в Instagram.

Нейромережа, яка спеціалізується на створенні та обробці знімків, зобразила знаменитих людей України в їхніх звичних, легко впізнаваних образах. На серії фото – всі ті, хто доклали руку до становлення сучасної України – президент, військові, спортсмени, блогери і навіть князь.

На знімках легко вгадуються президент України Володимир Зеленський, головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний, міністр оборони Олексій Резніков, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, командир Азовсталі Денис Прокопенко (Редіс), керівник ГУР Кирило Буданов, письменники Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка, співачка Alyona Alyona та Олег Псюк з Kalush Orchestra, а також спортсменка Еліна Світоліна.

Користувачі мережі відреагували на таку творчість і разом вгадували особистостей, з яких створили персонажів. Риси обличчя нехай і не ідеально відтворені через стилістику, але відгадати складнощів не виникне.

Нові технології поступово входять у наше життя. Сервіс зі штучним інтелектом Bard від Google з’явився в Україні. Сервіс тепер можна безкоштовно запитувати про все українською мовою, і його можливості ширші, ніж у конкурента ChatGPT. Що таке Bard і як ним користуватися – читайте на Фактах ICTV.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-13 17:33:58