Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Купа діагнозів: Тімур Мірошниченко розкрив проблеми зі здоров’ям свого прийомного сина

Ведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна, розкрили подробиці усиновлення та здоров’я малюка. В ексклюзивному інтерв’ю Ранку у Великому Місті зіркова сім’я розповіла, що їхній майбутній син мав купу діагнозів, через які його не хотіли брати.

– Ми моніторили сайт Мінсоцполітики – на ньому були розміщені відкриті анкети дітей, які не підійшли нікому, всі від них відмовилися. Я постійно оновлювала сайт і знайшла кілька нових анкет – однією з них була нашого малюка, – розповіла Інна.

Дружина ведучого додала, що у сина значна кількість діагнозів, і звіт лікаря щодо них був величезний перед знайомством.

– У нього значне відставання в розвитку – він дуже рано народився з вагою 1,4 кг. Малюк пережив дуже важку операцію, витратив дуже багато сил на виживання. Розмір його одягу відповідає розміру речей для 9-місячної дитини. У нього викривлена грудна клітка, травми мозку. Можливо, він не заговорить і не зможе розвинутися, – зізнається пара.

Інна також розповіла, що в їхнього сина грижа і проблеми з очима.

Нагадаємо, що стало відомо, коли Тімур Мірошниченко забере свого сина з дитбудинку. Зіркова сім’я дуже довго і важко йшла до цього моменту, тож тепер на них чекає радісне поповнення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-13 16:25:02