Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Віталій Козловський показав умови проходження служби: у наметі з котами

Співак і військовий Віталій Козловський показав умови, в яких захищає Україну зі зброєю в руках. Зараз артист проходить курс молодого бійця, щоб стати повноцінним солдатом у Гвардії наступу. Свій побут він показав шанувальникам в Instagram.

Так, будучи в бригаді Рубіж, співак знайшов хвилинку, щоб відпочити в наметі. Музиканту склали компанію два котики, які підходять до Віталія, щоб їх погладили. Помітно, що чотирилапих улюбленців у цій локації дуже люблять і годують.

Козловський

У наметі також можна побачити й антену супутникового зв’язку Starlink, завдяки якій Віталій і публікує цікаві відео в мережу.

Нагадаємо, що музикант уже понад три тижні в лавах армії – він отримав повістку в середині червня, і вже під кінець місяця відправили навчатися військовій справі. За перший тиждень Козловський поскаржився на втому – фізичну і моральну. Артист мотивується тим, що його старання не будуть марними – наші захисники мають бути готові до будь-яких умов.

Щоб бути ефективною бойовою одиницею, Козловський збрив бороду – артист не засмутився втрати частини свого іміджу. Фанати оцінили вчинок Віталія, і заявили, що він помолодшав на 20 років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-12 14:42:17