Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Оля Полякова розповіла, як її одного разу вивезли до лісу і хотіли зґвалтувати

Співачка Оля Полякова розповіла, як її одного разу вивезли до лісу і хотіли зґвалтувати. Було це у Вінниці.

Каже, сильно тоді здивувалася, що її відпустили, але згадуючи дорогу назад, зазначає, це був жах.

– Хотіли мене зґвалтувати. Десь із кимось були знайомі, сіли в машину, завезли, щось там від нас хотіли. Слава Богу, ніколи мене не ґвалтували, але це був не єдиний випадок, – згадує Оля.

Додає, одного разу її також завезли на дачу, звідки вона вночі йшла пішки. Зі зловмисниками Поляковій завжди вдавалося домовитися.

– Казала, що я незаймана, тоді це було правдою, мені було 16 років. Один мене навіть колись вивіз і завіз додому, зі словами: – Скажи своїй мамі, що вона класно тебе виховала. Я йому тоді сказала, щоб він уявив, що колись у нього народиться донька і хтось ось таке зробить із нею. Він у момент завів машину і привіз додому, – поділилася виконавиця.

Зазначає, завжди у Вінниці до неї хтось чіплявся і завжди була якась справа від “братків”. Одного разу вона почала з одним таким зустрічатися.

– Коли я захотіла його кинути, він навів на мене своїх друзів, підпалив мені квартиру. Вони мене побили, я три місяці лежала в лікарні. Це були огидно жахливі реалії 1990-х років безкарності, – наголосила Полякова.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-28 13:34:05