Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Соліст OneRepublic Раян Теддер збирається виступити в Росії: Після закінчення війни

Соліст OneRepublic Раян Теддер збирається виступити в Росії. Гурт підтримує Україну, але співак уже має свої плани щодо виступів, чим спровокував справжній скандал.

Артист опублікував у Twitter думки про те, що після закінчення війни OneRepublic знову виступить перед росіянами, оскільки їм “довелося скасувати свої концерти у РФ минулого року”.

– Люди там завжди були чудовими, а політика і війна – це погано, – закінчив свою думку Раян.

Своїми словами він викликав справжній шквал критики у свій бік – артистові нагадали, що війна триває на території України, де росіяни просто зараз знищують міста і вбивають мирних жителів щоденними обстрілами та штурмом.

Через деякий час Теддер видалив свою публікацію, і опублікував новий пост. У ньому він заявив, що завжди будуть незадоволені його словами, і не залежить від чужих думок.

– Причина, через яку я пішов з Twitter багато років тому. Незалежно від вашої думки або твердження – половина людей ненавидить це, половина любить це. До побачення, – заявив артист.

І поки зарубіжні зірки мріють про виступ у РФ після закінчення війни, українські артисти зброєю в руках наближають нашу перемогу – Віталій Козловський поголив бороду на службі і показав, який вигляд має без рослинності на обличчі. Співак став новобранцем у Гвардії наступу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-27 13:29:00