Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Огляд фінтех-додатку ZEN.COM | Life

Фінансові технології розвиваються швидко, надаючи все більше інструментів, щоб зручно розпоряджатися грошима. Один з таких – мобільний додаток ZEN.COM.

ZEN.COM – сучасний фінансовий помічник

Додаток ZEN.COM було створено, щоб спростити та прискорити доступ до грошових переказів між людьми, в тому числі з різних країн світу. А також зробити управління фінансами більш зручним та швидким в цілому.

Із застосуванням фінансових технологій грошові операції, які раніше вимагали багато часу і зусиль, можна виконати в кілька кліків.

Щоб зробити міжнародний переказ коштів, більше не потрібно йти у відділення банку. Ви можете скористатися онлайн-сервісом у своєму смартфоні.

Тому все більше людей відкривають для себе переваги FinTech-додатків, в тому числі ZEN.COM.

Коротко про можливості програми

ZEN.COM не тільки підкаже, як швидко переказувати гроші з одного рахунку на інший. Це багатофункціональний грошовий асистент.

Один рахунок – 28 валют

ZEN знає, як відкрити повний мультивалютний рахунок у своєму смартфоні. Євро, долари, злоті та ще понад два десятки різних валют — все це можна отримати в одному додатку.

В рамках рахунку гроші можна легко і швидко конвертувати. Наприклад, його можна поповнити місцевою валютою і при необхідності обміняти її на долари або локальні валюти інших країн по одному з найнижчих курсів.

Після обміну гроші можна використовувати на свій розсуд: зберігати, переводити або робити покупки в магазинах, оминаючи переплати за внутрішню конвертацію.

Зручні способи поповнення

Доступні глобальні та локальні методи поповнення рахунку з мінімальною комісією:

  • валютні картки Mastercard® та VISA;
  • PayPal, Apple Pay та Google Pay;
  • готівка – Paysafecash;
  • банківські перекази.

Поповнювати можна у всіх валютах, з якими працює ZEN, а також за допомогою криптовалют*, наприклад, Bitcoin, Ethereum, Tether і Litecoin.

*ZEN.COM працює із зовнішнім постачальником послуг.

Власна платіжна картка

У додатку є можливість оформити платіжну картку ZEN Mastercard®. Віртуальну – для підписок, онлайн-шопінгу і додавання карти в електронний гаманець (Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay і Xiaomi pay). А при необхідності й фізичну – для традиційних платежів і зняття готівки в банкоматах.

Також власники ZEN Mastercard® можуть отримувати кешбек до 15% при оплаті карткою*.

* Пропозиція діє на постійній основі в додатку ZEN.COM. детальні умови – на офіційному сайті.

Різні типи перекладів

ZEN – справжній профі у сфері переміщення коштів. Міжнародні інструменти SWIFT і SEPA, місцеві методи або блискавичні перекази між рахунками інших користувачів — можна вибрати будь-який зручний та безпечний спосіб відправляти й отримувати гроші.

А нещодавно в додатку з’явилася функція швидкого переказу коштів на будь-яку картку Mastercard®.

Перекази На картки Mastercard® в ZEN.COM

Нова опція передбачає можливість переказу коштів на картки Mastercard® в будь-який з 28 валют, які підтримує додаток.

Не важливо, де знаходяться відправник і одержувач — в одній країні чи в різних. Функція доступна для всіх власників карток Mastercard®.

Незалежно від обраного тарифного плану або валюти, в якій виконується операція, комісія становить 1% суми переказу. Ніяких прихованих платежів.

ZEN.COM – переваги сучасних фінансових технологій в одному додатку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-30 12:16:52