Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Першим буде Харків: Ніно Катамадзе сказала, які міста України відвідає після перемоги

Співачка з Грузії Ніно Катамадзе, що підтримує Україну в повномасштабній війні, сказала, які міста планує відвідати першими після перемоги нашої країни.

Виконавиця каже, вирушить у кожне місто, в якому в неї є знайомі, а також у ті, де раніше виступала. Хоче провести концерти й заспівати в кожному куточку України.

– Скрізь, скрізь побувати і привести прекрасних артистів, музикантів. І в кожному місті, де нас зустрічали з квітами, пиріжками, обійнятися з бабусями і з дідусями. Ви знаєте, коли ми гастролювали, вони нам пекли пиріжки, – поділилася Ніно в інтерв’ю на каналі Горять вуха.

Однак насамперед Катамадзе хоче відвідати Харків – там у неї також є друзі. Каже, зробить це разом із Михайлом Бондаренком, який є її українським імпресаріо, і який із перших днів повномасштабної війни перебуває в лавах ЗСУ.

– Я повернуся разом із ним. Він зараз на війні. Разом із ним ми повернемося до Харкова. І звідти почнемо концерти, – наголосила співачка.

Раніше Ніно Катамадзе також згадала, як Святослав Вакарчук запропонував їй свою допомогу в 2008 році. Тоді РФ почала війну в Грузії, куди співачка приїхала народжувати сина.

Каже, лідер гурту Океан Ельзи був єдиним, хто їй зателефонував, він хотів допомогти співачці покинути її Батьківщину.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-10 15:58:35