Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Тіна Кароль Євробачення 2006 – чому співачка не любить свій номер

У 2006 році від України на пісенний конкурс Євробачення поїхала молода, 21-річна співачка Тіна Кароль. Тоді євро-фанів вразив хард-рок та важкий метал, який виконав гурт Lordi (Фінляндія).

Саме вони здобули перемогу на міжнародній пісенній арені, а українська артистка виборола 7 місце. Однак що зараз говорить про свій виступ на Євробаченні 2006 Тіна Кароль та які бали вона отримала у підсумку – читайте в матеріалі.

Як виступила Тіна Кароль на Євробаченні 2006

Ще перед міжнародним конкурсом, навесні 2006 року, співачка випустила альбом Show me your love, який здобув популярність в Україні. З композицією Show me your love у березні того ж року вона перемогла у національному відбірковому конкурсі Ти – зірка.

Вже через місяць, у травні, вона представляла Україну на Євробаченні в Греції, де після успішно пройденого першого півфіналу пройшла у фінал конкурсу. На ньому вона набрала 145 балів, і за цими оцінками посіла 7-ме місце.

Артистка зацікавила європейську публіку своїм голосом, манерою вокалу та незвичним сценічним костюмом. У 2006 році співачка виступала на міжнародному конкурсі у міні-сукні та чоботях на підборах.

Відомо, що станом на сьогодні відео з виступом Кароль на YouTube набрало майже 4,7 млн переглядів та 2400 коментарів.

Тіна Кароль вийде на сцену Євробачення 2023 із піснею Show me your love

На Євробаченні 2023 прихильники артистки знову почують конкурсу пісню Кароль, однак вже в новому аранжуванні. Тіна розповіла в інтерв’ю М1, що тепер трек звучить більш сучасно.

Відомо, що міні-сукня артистки з Євробачення 2006 ще досі добре на ній сидить, однак її одягати Тіна не збирається.

Ми змінили аранжування, щоб зробити пісню більш сучасною та модерновою. Сукня… Не потрібно залазити в ту сукню, хоча я влізла, я намагалася. Відразу, коли отримала запрошення, пішла її міряти, – сказала Кароль.

У компанії інших популярних артистів, таких як Вєрка Сердючка, Джамала та Go_A, Тіна вийде на сцену фіналу Євробачення 2023 під час Параду прапорів.

Що зараз говорить артистка про свій виступ на Євробаченні 2006

Це був 2006 рік, коли я стояла на цій сцені. Початок кар’єри… Я не те щоб не люблю цей виступ, а соромлюся. Бо там такий гротеск! Це мій комплекс меншовартості.

І коли я отримала запрошення, я подумала: Боже, це ж я маю співати цю пісню. Я відразу спитала: А можна я іншу пісню заспіваю? І я подумала, що треба якусь фішку зробити, але я себе приторможую, щоб не зробити більше, ніж потрібно, – поділилася Тіна в інтерв’ю М1.

В якій сукні виступатиме Тіна Кароль на Євробаченні 2023

Сукню для артистки розробляв відомий український модельєр Іван Фролов. Він показав Тіні Кароль ескіз образу для Ліверпуля – червону мінісукню з рукавичками, вирізом на грудях та однією панчохою. Нове вбрання нібито створене за мотивами її образу на Євробаченні 2006.

Фото – скрін з відео Eurovision Song Contest

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-09 12:04:31