Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Чи є Путін педофілом і чому він так дивно спілкується з дітьми – мольфар

У мережі можна знайти безліч фото, на яких кривавий диктатор Володимир Путін цілує чужих дітей, що може здатися вкрай дивним. Колись користувачі навіть запускали флешмоб, публікуючи такі знімки з хештегом #Pedoputin, що прямо натякав на те, що президент РФ нерівно дихає до маленьких дітей.

Мольфар і таролог Макс Гордєєв вирішив відповісти на запитання, чи є Путін педофілом і чому він так дивно спілкується з дітьми.

– Я думаю, що ні. Чому він так поводиться з дітьми? Тому що в нього трохи неадекватна тематика з батьківством, а тому діти в нього викликають більш батьківське ставлення, – зазначив мольфар.

Додає, у диктатора абсолютно немає до дітей сексуального підтексту, просто в нього дуже нереалізоване батьківство.

– Останнім часом він перебуває в цілковитій закритій фазі – бункері чи ще десь, а тому не має можливостей спілкуватися з дітьми, як, наприклад, дідусь чи батько. Коли ця можливість з’являється, він так реагує на дітей, у нього вони викликають ось такі почуття, – наголосив Гордєєв.

Раніше мольфар також сказав, чи був у Путіна секс із пропагандисткою Маргаритою Симоньян. Гордєєв цього не виключив, проте сказав, що стосунки між ними більше схожі на флірт.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-04 15:45:20