Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У Telegram з’являться Stories: як у Facebook та Instagram

У популярному месенджері Telegram з’явиться нова функція. Йдеться про Stories, які можна побачити в Instagram і Facebook.

Про це заявив творець сервісу Павло Дуров.

Stories – це короткі ролики або фото, які зникають через деякий час. У звичному вигляді це тимчасові публікації, які швидко втрачають свою актуальність. За заявою Дурова, історії будуть доступні від 6 до 48 годин, і для цього будуть гнучкі налаштування конфіденційності.

Для цього довелося внести зміни в інтерфейс, щоб не відволікати від основного контенту в пабліках і чатах. Є також те, що виділяє функцію від конкурентів – це можливість додавання субтитрів і підпису фото.

Дуров анонсував, що можна знімати як на основну, так і на фронтальну камеру. Зараз послуга проходить внутрішнє тестування, і стане доступною користувачам уже в липні цього року.

Утім, далеко не всі соцмережі активно розвиваються легальним шляхом – нещодавно на Twitter подали до суду на $250 млн за піратську музику. Як виявилося, компанія Маска не забороняє публікувати пісні, за які автори не отримують виручки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-27 12:35:36