Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У Туреччині скасували концерт зрадниці Ані Лорак

У Туреччині скасували концерт співачки-зрадниці Ані Лорак.

Так, Українська спільнота в Туреччині разом із Посольством України в Турецькій республіці та Консульством України в Анталії змогла домогтися скасування концерту виконавиці, яка мовчить про війну в рідній країні та продовжує будувати кар’єру в РФ.

У Facebook консул України в місті Анталія Олександр Воронін повідомив, що рішення ухвалила рада директорів холдингу Kilit Hospatality Group, до якого належить мережа готелів Nirvana і концертна зала The Cosmos Theatre, в якій мала виступити мовчунка.

– Після всебічного вивчення ситуації з концертом Ані Лорак, ролі особистості артистки у війні РФ проти України та можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту з урахуванням суспільного резонансу з боку української спільноти, – написав Воронін.

Також він додав, що власники холдингу підтримують Україну, а тому не будуть зв’язуватися зі зрадницею Ані Лорак.

Це вже не перший випадок, коли співачку байкотують у різних країнах. Ще в жовтні Ані Лорак скасували концерти в Європі. Тоді всього мало відбутися вісім виступів артистки в Німеччині та Чехії, анонсуючи їх вона назвала себе найтитулованішою українською співачкою.

Ба більше, у березні концерти Ані Лорак масово скасовували в Росії. Тоді її в країні-агресорі запідозрили в передачі коштів для ЗСУ, спираючись на слова артистки про любов до України та її українське коріння. Сама вона це заперечує.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-25 10:59:36