Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

у ГУР про причини інциденту на Кримському мосту

ГУР не коментує причини подій на Кримському мосту, проте очевидно, що ця конструкція там зайва, і тепер у росіян виникнуть проблеми з перекиданням військових сил та засобів.

Так речник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов прокоментував інформацію про інцидент на Керченському мосту вночі 17 липня.

– Зараз увесь світ бачить багатокілометрові затори і порушення мостових конструкцій. Що стосується додаткових коментарів причин цього, ми не коментуємо. Можна лише процитувати слова керівника ГУР МОУ Кирила Буданова про те, що Кримський міст – конструкція там зайва, – наголосив він.

За його словами, наразі важливо лише те, що через руйнування двох секцій мосту в окупантів виникнуть проблеми з логістикою.

– Будь-які логістичні проблеми – це додаткові ускладнення для окупантів, які створюють потенційні переваги для українських сил оборони, – наголосив Юсов.

Вночі 17 липня російські окупанти повідомили про надзвичайну ситуацію на Кримському мосту, оскільки там пошкоджено дві секції. Рух автомобільного та залізничного транспорту зупинено. Не працює також поромна переправа.

За інформацією російських Telegram-каналів, там було щонайменше два вибухи, які чули в Керчі. Також пишуть, що є загиблі та постраждалі.

Джерело: Суспільне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-17 08:36:40