Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Учасниці Міс Всесвіт в Індонезії звинуватили орагізаторів у домаганнях

Навколо конкурсу краси Міс Всесвіт розгорівся скандал – шість учасниць в Індонезії звинуватили організаторів у сексуальних домаганнях. У поліцію було подано заяви, і місцеві правоохоронні органи планують почати розслідування.

Так, конкурс в Індонезії проходив з 29 липня по 3 серпня – учасниці зізналися, що організатори змушували їх роздягатися до білизни, щоб перевірити тіло. Моделі додали, що їх змушували оголюватися в присутності понад 20 осіб – майже всі були чоловіками. Також дівчат фотографували топлес. Місцева адвокатка Мелліса Ангграєні, яка представляє заявників, упевнена, що в цих процедурах не було потреби.

Одна з учасниць Міс Всесвіт заявила, що її змушували позувати у відвертих позах, і розкривати ноги.

Інцидент викликав справжній ажіотаж – на скандал звернуло увагу і міжнародне представництво конкурсу Міс Всесвіт – там заявили, що стежитимуть за ситуацією і проведуть свої розслідування.

Утім, долі деяких дівчат складаються добре після участі в конкурсі. Наприклад, Міс Україна Всесвіт 2022 Вікторія Апанасенко вийшла заміж. Це сталося ще навесні цього року, і дівчина приховувала цей факт, а потім показала зворушливі знімки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-09 12:56:28