Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Світлана Лобода з прапором України нарвалася на хейт за російські пісні на концерті

Співачка Світлана Лобода знову потрапила в скандал – цього разу через слова на своєму концерті в Ніцці. Артистка вийшла на сцену, де виконувала російськомовні пісні, обмотавшись українським прапором.

Поява Лободи з прапором України на тлі виконання пісень російською багатьом не сподобалася – в умовах війни зірки активно відмовляються від своєї творчості російською, або ж перекладають треки українською.

З жовто-синьою накидкою артистка заговорила зі слухачами – розповідаючи про труднощі, з якими стикаються українці на тлі війни. При цьому, Світлана розмовляла російською.

– Багато видалося випробувань. Я знаю, що ці випробування, звичайно ж, вони непрості. Але кожна сильна людина, повинна вірити в себе, – говорила Лобода зі сцени.

Фанати дорікнули їй за подібний крок – артистці вигукували запитання про те, чому вона не розмовляє українською і не співає українських пісень.

Користувачі мережі в Instagram артистки також висловили свою думку:

  • Не розумію. Слава Україні говорить, топить за неї, а співає російською – де логіка?
  • Скоро без трусів вийде, одним прапором обмотана.
  • Бідолаха, не знає якою мовою співати.
  • Лицемірство суцільне.

Це не перша спроба Лободи повернутися в український шоубізнес. Наприклад, був скандал із благодійним концертом Лободи для Охматдиту, про який не знали в лікувальному закладі.

Після цього Світлана виступила в Харкові, де образила дівчину, яка нагадала українцям, що Лобода багато років будувала свою кар’єру в Росії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-07 12:42:20