Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Саша Бо влаштувала скандал на тлі розіграшу авто свого чоловіка: Подаруйте транспорт ЗСУ

Українська блогерка Саша Бо потрапила в скандал на тлі розіграшу авто свого чоловіка. Так, усе почалося після публікації в Instagram, де знаменитість запропонувала взяти участь у конкурсі заради кросовера Nissan.

Так, розіграш автомобіля Саша вирішила зробити “на правах дружини” – це автомобіль її чоловіка, стоматолога Платона Тарнавського. Блогер запевняє, що Nissan не битий, не фарбований, і не з Америки – його брали з салону. У авто всього один власник, транспорт у відмінному стані.

Щоб узяти участь у розіграші, потрібно підписатися на сторінки спонсорів – саме це й стало причиною скандалу. Як виявилося, серед списку є російськомовні блогери та навіть скандальна заступниця голови Запорізької ОВА Злата Некрасова.

Користувачі мережі зазначили, що краще б Саша Бо віддала автомобіль нашим захисникам у ЗСУ, а спонсори могли б самі організувати збір на транспорт для військових.

– Ви так розчаровуєте. До чого це все? Подаруйте це авто на армію! Або продайте його і купіть те, чого потребують військові! Список ваших людей – майже 100 осіб… То зберіться з ними і зробіть добру справу! Може, там пані все ж таки з краденою гуманітаркою і від себе дасть на допомогу ЗСУ, – пишуть підписники блогерки.

Фанати також заявляють, що цей автомобіль не вартий підписки на сторінки спонсорів.

– Подивилася, хто там у підписках, жодна машина не варта того, щоб на таке підписуватися. Може, й росіян немає, але багато хто так і веде російською мовою сторінки, – скаржаться користувачі.

Нагадаємо, що раніше у схожий скандал потрапила інша українська зірка – Каменських влаштувала розіграш авто. До транспорту співачка пообіцяла відправити 100 тис. грн як донат ЗСУ. Користувачі обурилися та заявили, що віддати авто військовим можна просто так.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-23 14:22:27