Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

РФ завдала ударів по Основ’янському району Харкова: є постраждалі

Фото: Факти ICTV

Російські війська двічі завдали ударів по Основ’янському району Харкова. Під атаку потрапило одне і те ж місцеве підприємство. За попередніми даними, є постраждалі.

За даними Харківської обласної прокуратури, під час першої атаки ворог завдав ударів двома ракетами типу С-300, випущеними з території Бєлгородської області РФ.

У прокуратурі уточнюють, що внаслідок першої атаки відомо про одного загиблого та трьох поранених — всі працівники промислового цивільного підприємства.

Потім російські війська завдали повторного удару по території підприємства в Основ’янському районі Харкова, повідомив прессекретар облпрокуратури Дмитро Чубенко. Він розповів, що внаслідок другої атаки немає травмованих і загиблих.

Фото: Харківська обласна прокуратура

Раніше російські війська завдали ударів по центральній частині Харкова. Один у Шевченківському районі – без руйнування, інформації про постраждалих немає.

Терехов зазначив, що в інших місцях ракетних ударів обстежують території. Він заявив, що з високою долею ймовірності можна говорити про те, що тоді по Харкову вдарили ракетами С-300.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 508-му добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні.

Більше інформації про війну в Україні – новини онлайн читайте в матеріалі Фактів ICTV.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-17 00:55:51