Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Росія має план Б на випадок поразки – Данілов

Росія не може перемогти Україну військовим шляхом, тому у неї є план В – через внутрішню дестабілізацію спробувати похитати нашу країну. 

Таку заяву в інтерв’ю Радіо Свобода зробив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов.

На його думку, дестабілізувати Україну РФ намагається за допомогою медіаколаборантів, яких з часом стає все більше.

– Але ми тут будемо пильними й не допустимо до подій, на які розраховує Російська Федерація шляхом тих медіаколаборантів, яких ми останнім часом фіксуємо все більше і більше, які приїхали з Луганська свого часу, там з колорадськими стрічками бігали, а зараз сидять в ютубах. На жаль, не на території нашої країни. Але тим не менше видають себе за українців і починають розповідати, що вони там щось аналізують, – сказав Данілов. 

Також секретар РНБО зазначив, що якби Іран не підтримував Росію, й не надавав окупантам ударних безпілотників, то російська армія  точно вже видихнулася й у Путіна не було спроможностей проводити такі бойові дії, як вони проводять зараз.

Раніше секретар Ради національної безпеки та оборони України, коментуючи атаки безпілотників на Кремль, заявив, що населення РФ, зокрема Москви, де було ухвалено рішення про напад на Україну, “має постраждати”, щоб росіяни відчули, що таке насправді війна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-25 12:38:06