Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Прем’єри серпня 2023 року: 5 найочікуваніших фільмів і серіалів

Кінець літа – не найбагатший період на фільми і серіали. Багато виробників картин часто представляють свої роботи вже восени, але навіть влітку точно буде що подивитися.

Синій жук (17 серпня)

Це черговий супергеройський фільм за всесвітом DC. За традицією, мексиканський підліток Хайме Рейєс отримує інопланетний костюм, який дає йому суперсили. Але разом із силою приходить і відповідальність, тож доведеться зіткнутися і з небезпекою.

Американські історії жахів (1 серпня)

Це буде вже 12 сезон хорору, який розбили на кілька серій. Проєкт не потребує представлення фанатам, але кожен сезон має свою унікальну історію. Очікуване продовження серед тих, хто хоче відчути не лише веселощі.

Місія Стоун (4 серпня)

Це повноцінний фільм із Галь Гадот у головній ролі. Історія розповість про спецагента Рейчел Стоун, якій доручено виконати небезпечну місію – як зазвичай, на кону стоїть існування всього світу.

Вторгнення (23 серпня)

Один із найкращих серіалів у жанрі sci-fi за останні роки. Другий сезон розповість докладніше про те, як люди намагаються вижити під час навали прибульців, які прийшли на Землю не з добрими намірами.

Гран Туризмо (8 серпня)

Фільм сподобається любителям перегонів – це історія за мотивами реальних подій про підлітка, який здійснив свою мрію завдяки таланту справжнього гонщика.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-29 12:25:30