Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Почала плакати: Тіна Кароль поділилася з шанувальниками болючою для себе темою

Співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками болючою для себе темою про життя і смерть. Розговорилася виконавиця на тлі того, що вчитель її 14-річного сина Веніаміна втратив матір.

Як розповіла Тіна Кароль у своєму Telegram-каналі, вона дружить із хедмайстером сина, а тому той написав їй повідомлення про те, що в нього померла близька людина. У цей момент артистка розгубилася і не знала, що написати нормального, щоб без штампів і типових слів.

Вона показала повідомлення синові та попросила написати щось від себе, однак текст хлопчика її неабияк зворушив.

– Читаю і починаю ревіти… Я зрозуміла, чому нічого не могла написати, бо боюся говорити про смерть, бо біль – це слабкість для мене. Я заборонила її, викреслила, сховала, спалила. Залишилося вугілля, на якому немає емоцій. Я ненавиділа, коли всі ревіли поруч і нили мені в плече. Усе, про що я мріяла, щоб Веня сприймав смерть якось інакше і ось він написав те, що відчув, без допомоги, – зазначила Тіна Кароль.

У повідомленні Веніамін написав учителю слова співчуття, а також те, що “смерть не завжди є поганою річчю”. Він пояснив це тим, що зі смертю люди можуть згадати життя тих, хто пішов, і їхні досягнення.

Також Веніамін висловив упевненість у тому, що мама його викладача була великою жінкою, адже виховала розумного сина.

– Це інший світогляд і дякую тобі за це, сину. Я люблю тебе. Накрило, – підсумувала Тіна Кароль.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-01 19:58:34