Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Остапчук натякнув на крапку в питанні з нерухомістю: дружина вибирає меблі

Телеведучий Володимир Остапчук натякнув на розв’язання питання зі своєю колишньою дружиною щодо спільної нерухомості під Києвом. Цілком можливо, що будинок залишиться у шоумена і його третьої дружини Катерини Полтавської.

Так, Остапчук уперше за довгий час показав заміський будинок у котеджному містечку Золоче Прованс, де планує робити ремонт разом зі своєю новою коханою. Так, в Instagram він опублікував відео, де разом із Катею обговорюють планування нерухомості. На задньому фоні можна помітити, що в кімнатах на підлозі лежить купа будматеріалів – схоже, ремонт уже зовсім скоро може початися.

Та й сам шоумен натхненний цією ідеєю – він показав будинок зсередини, і поділився своїми думками щодо розташування кімнат та їхніх стін.

– Раніше висока температура була відмазкою для школи, а тепер – для походів у магазин меблів. Тому Катя поїхала вибирати все сама, а я вдома їм борщ, – заявив Остапчук і натякнув на обновки для дому.

Остапчук

Нагадаємо, що в середині липня Христина Горняк пригрозила Остапчуку судом за їхній спільний будинок. Колишня ведучого заявила, що Володимир на контакт щодо нерухомості не йде, тому в пошуках адвоката для консультацій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-26 18:45:09