Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Не можна допустити тріумфу людожерів: Подоляк про заяву Італії щодо політичного закінчення війни

Фото: Офіс президента

Міністр оборони Італії Гуідо Крозето заявив про можливість політичного, а не військового закінчення війни в Україні через нібито “глухий кут” на фронті. В Офісі президента вже відреагували на це.

Про це пише Corriere della Sera та радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

– Український контрнаступ, як дехто з нас припускав, зіткнувся з низкою труднощів. Російські окопи ускладнюють наступальні дії. Тому може бути політичний вибір, що визначає закінчення конфлікту, – сказав Крозето.

У відповідь на таку заяву в Офісі президента зазначили, що міністр дійсно правий, коли говорить про необхідність прийняття “політичного рішення”.

– Це рішення дуже просте та відоме: 1. Рішення про розблокування надання Україні авіації, включно з літаками F-16. 2. Рішення про розблокування передання далекобійних ракет. 3. Рішення про збільшення постачань сучасних систем ПРО та ППО, – сказав Подоляк.

Він наголосив, що окупанти повинні бути вибиті з території України військовим шляхом, а російське вторгнення – зазнати фіаско.

– Будь-який інший “політичний” результат стане крахом системи глобального безпекового порядку та тріумфом кривавих людожерів по всьому світу, – резюмував представник ОП.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-31 00:15:25