Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

На Чернігівщині фіксується проникнення російських ДРГ: що відомо

На прикордонні Чернігівщини та Сумщини фіксують проникнення диверсійно-розвідувальних груп, але всі спроби були невдалими.

Про це повідомив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у своєму Telegram-каналі.

За його словами, Російська федерація не полишає спроб знайти слабкі місця в українській обороні безпосередньо на Чернігівському та Сумському напрямках.

“Ми вживаємо всіх необхідних заходів щодо посилення наших оборонних спроможностей у тісній взаємодії з головами військово-цивільних адміністрацій щодо збільшення кількості невибухових інженерних загороджень, а також встановлення додаткових камер спостереження”.

Також він додав, що якщо рівень загрози зростатиме, Генеральним Штабом ЗСУ передбачено підсилення наших військ для того, щоб унеможливити намагання ворога вдертися до України.

“Мета сьогоднішньої зустрічі — перевірка готовності сил та засобів на прикордонні, зокрема на білоруському напрямку, до адекватного реагування у разі спроб ворога, безпосередньо ПВК “Вагнер”, зайти на українську територію. Зараз їх декілька тисяч, цього недостатньо для того, аби провести наступальні дії, навіть локального характеру”.

 

Джерело: Суспільне Чернігів

 

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn та Вайбер

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Джерело: mynizhyn.com
2023-07-21 16:14:32