Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Наталка Денисенко висловилася про скандал із Володимиром Остапчуком

Акторка Наталка Денисенко висловилася щодо скандалу довкола телеведучого Володимира Остапчука, співака Позитива та блогера Богдана Буше, чиї слова про депіляцію жінок викликали чимало обговорень.

В Instagram Наталка оприлюднила серію відвертих фото, на яких позувала в обтислій сукні з прозорими вставками, будучи без білизни. У пості вона сказала, що начиталася публікацій про 10 з 10 і зазначила, що ніхто не винен, що чоловіки мають якісь свої упередження щодо краси.

– Частіше саме жінки бувають більш жорстокі у висловлюваннях одна до одної… Я це знаю точно, тому що жоден чоловік не говорив те, що говорили “подружки”. Про цькування підлітками однолітків – я взагалі мовчу… Століттями суспільство нав’язувало якісь форми, правила краси та поведінки, – зазначила Денисенко.

Додає, її чоловік, актор Андрій Федінчик узагалі не помічає коли в неї гладенькі ноги, а коли ні. Натомість помічає її стан – блиск в очах, почуття, енергію.

Каже, ще будучи дитиною, ніколи не замислювалася про зовнішні кліше, оскільки відчувала себе самою-самою.

– Як таких висновків – не буде, бо я не знаю як правильно. Я знаю, як добре буде для мене. Головне просто любити себе здоровою любов’ю. Не з егоїзму, а з турботи. Любити свою дитину і вчити, що краса може бути в різних формах і сенсах. Для мене, головне відчувати себе, – наголосила Наталка.

Нагадаємо, нещодавно в мережі розгорівся скандал після висловлювань Позитива, Остапчука та Буше про жіночу красу. Так, вони негативно висловилися щодо волосся на тілі у протилежної статі, супроводжуючи розмову жартами.

Остапчук сказав, що дівчина повинна бути без волосся на тілі, Буше заявив, що дівчина без депіляції не може бути на 10 з 10, а Позитив пожартував, що так тепліше.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-13 12:58:49