Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Нардепка Мар’яна Безугла проти рішення зробити Гасиджак директоркою музею Голодомору

Нардепка від Слуги Народу Мар’яна Безугла виступила проти рішення призначити Лесю Гасиджак директором Національного музею Голодомору-геноциду. Про це вона заявила у Facebook.

Так, на думку Мар’яни – все через зовнішність Лесі, але це не бодішеймінг. Зайву вагу нардеп приписує до хвороби ожиріння.

– Ще раз, ви страждаєте на ожиріння, коли занадто багато їсте! Це не наслідок поранення, не онкологічне захворювання чи вроджена вада. Це в абсолютній більшості випадків – прямий наслідок вашої харчової поведінки, – заявила Безугла.

Саме зайва вага і заважатиме Гасиджак виконувати свої обов’язки, наприклад, у спілкуванні з представниками голодних африканських країн, закордонні дипломати не зможуть емоційно сприймати її слова.

Безугла також розкритикувала Мінкульт за допуск до такої ситуації. Нардепка переживає, що якщо Гасиджак не справлятиметься зі своїми обов’язками, то про це боятимуться їй сказати. До того ж Леся днями подала до суду після цькування в мережі через її зовнішність.

Наприклад, її зовнішність публічно обговорював Юрист Клим Братківський у негативному ключі – він прийшов до музею Голодомору, щоб вибачитися перед директоркою, але її не було на роботі.

Квіти співробітники музею також відмовилися передавати, заявив, що не працюють кур’єрами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-31 08:58:50