Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Мішель Андраде та Олексій Завгородній (Позитив) поділився історією своєї дружби – ексклюзив

Чи існує дружба в оточенні зірок? Однозначно. Про це точно знають співачка Мішель Андраде та виконавець Олексій Завгородній (Позитив).

Познайомилися вони випадково близько семи років тому, і відтоді завжди на зв’язку. Своєю історією дружби Мішель і Позитив поділилися ексклюзивно з Фактами ICTV.

За словами Олексія, одного разу музичні продюсери Потап і Вадим Лисиця показали йому відео Мішель, на якому вона співає. Каже, одразу помітив у ній енергію, його заворожили її краса та голос.

– Мені, як артистові, який також починав із дуже молодого віку, хотілося посприяти народженню нової зірки – іншої та неординарної. Ми з нею побачилися на студії і написали пісню Amor, – згадує артист.

Мішель же каже, Позитив від самого початку ставився до неї з повагою, а тому вони завжди знаходили спільні теми для розмови.

– У нас дуже багато спільних інтересів. Нам цікаво бути разом, ми підтримуємо одне одного – і це від щирого серця, – зазначає співачка.

Підтверджує її слова Завгородній – каже, їхні розмови віч-на-віч переросли в дружбу, оскільки вони не були корисливими. Це були розмови про особисте життя, а також про мрії, які були спільними.

Хотів і хоче, щоб Мішель була артисткою, яка кайфує від своїх пісень. Була самобутньою і незалежною, незважаючи ні на що.

– Ціную в ній відвертість, емпатію, доброту і завжди світлі емоції, якими вона заряджає мене і всіх поруч, – ділиться Позитив.

Андраде зі свого боку дуже вдячна йому за підтримку і за те, що він завжди говорить їй правду.

Поділилася вона й історією, яка найбільше їй запам’яталася за роки їхньої дружби. Каже, є багато що згадати, але мало що можна розповісти.

Мішель та Позитив

– Напевно, одна з найяскравіших історій – це наша з Льошею подорож до моєї рідної Болівії, коли ми вдвох стали ведучими першої серії ювілейного сезону Орел і Решка. Стати ведучою цього шоу було моєю мрією. І вона здійснилася, ще й у компанії мого друга, – каже Мішель.

З теплом згадує ті часи. По-перше, їй було дуже приємно, що Льоша справді хотів відвідати Болівію. По-друге, він один із небагатьох, хто тепер знайомий з її родичами.

– Звичайно, під кінець зйомок ми провели час із моєю родиною. Як бачите на фото, моєму татові Позитив сподобався, – додала вона.

Позитив с папой Мишель Андраде

Позитив також пам’ятає цю історію, однак вирішив поділитися іншою. Йдеться про їхню спільну пісню, яка так і не вийшла.

Було це близько трьох років тому. Тоді вони написали класний літній англо-іспанський трек з латиноамериканськими мотивами.

– Люблю працювати з Мішель, оскільки ми обоє віддані музиці та прагнемо створювати щось справді виняткове. Вона не боїться експериментувати і йти своїм шляхом, завжди готова працювати над найменшим нюансом, щоб зробити кожну пісню особливою. Чесно, Мішель для мене навіть краща за Джастіна Бібера, – жартома сказав він.

Мишель и Позитив

Поки що у них не склалося з випуском треку. Але ось що цікаво: коли вони виклали невеликий відрізок у соціальних мережах, фанати просто засипали їх коментарями. Під постами було майже чотири тисячі прохань зробити його!

Каже, можливо, зірковий час цього фіта ще попереду. Актуальність він точно не втратив.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-09 09:30:31