Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Міський голова Ніжина з робочим візитом відвідав симпозіум у Франції

Олександр Кодола з робочим візитом відвідав щорічний симпозіум міст Франції від Université De La Ville De Demain (Університет Міст Майбутнього), заснованого Фондом Палладіо.
Детальніще – у матеріалі

Завдяки плідній співпраці керівництва нашого міста з французькими партнерами міський голова Ніжина Олександр Кодола долучився до роботи саміту в компанії мерів французських міст, міністрів, бізнесменів, архітекторів, будівельників, урбаністів та журналістів провідних медіа.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада

Українську делегацію представляли також Київ, Львів, Маріуполь, представник парламенту та Посол України у Франції.

Величезний фокус був приділений ролі Франції і конкретних французьких міст у відбудові України.

Олександр Кодола разом з головою асоціації архітекторів Франції

Martin Duplantier Architectes представили проект створення реабілітаційного центру в Ніжині.

Завданням подібних зустрічей завжди є наголошення на проблемах країн/міст, їх висвітлення та збільшення уваги до міста від потенційних інвесторів.

Результатами відповідно стають корисні контакти, які допоможуть у відродженні України та ревіталізації Ніжина, а також нові знання про сучасні європейські стандарти урбаністики.

Місто Ніжин з минулого року розвиває партнерські стосунки з французьким містом Сен-Жермен-ан-Ле. Тож, задля розвитку наших дружніх відносин, ми прийняли пропозицію відвідати з візитом м. Сен-Жермен-ан-Ле, яке славиться не лише своєю величною історією, але й потужними темпами розвитку.

Нагадаємо, місто Сен-Жермен-ан-Ле належить до регіону Іль-де-Франс, що взяло на себе зобовʼязання післявоєнної відбудови Чернігівщини.

Під час візиту Олександра Кодоли до Сен-Жермену пройшла офіційна зустріч з мером міста Arnaud Pericard та його командою, а також з представниками української спільноти, що мешкають в цьому чудовому місті. Разом обговорили шляхи поглиблення співробітництва між нашими містами та країнами.

Восени делегація із Сен-Жермен-ан-Ле також відвідає наше місто з офіційним візитом!

Більше фото тут

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn та Вайбер

Джерело: mynizhyn.com
2023-07-13 11:05:05