Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Леся Нікітюк розповіла, коли купила свою першу не оригінальну Барбі

Ведуча Нового каналу Леся Нікітюк підтримала Барбі-тренд. Разом з акторкою та гумористкою Ірою Гатун вони зняли жартівливий міні-серіал для соцмереж про ляльку та пупса.

За словами Лесі, вона мріяла про Барбі в дитинстві, проте свою першу не оригінальну ляльку їй вдалося купити тільки після повноліття.

– Цей Instagram-серіал народився в моїй голові після того, як світова спільнота почала підтримувати вихід фільму Барбі. Я люблю втілювати свої ідеї та отримувати фідбеки від людей… Свою першу, не оригінальну, а китайську я купила, коли мені виповнилося 19 років. А ось справжню Барбі, мого року народження (1987) мені подарувала на 35-річчя подруга. Викупила її з аукціону і зробила такий класний подарунок, – поділилася Леся.

Так у Нікітюк народилася ідея зняти свій міні-серіал про Барбі. Уже вийшло дві серії, і нові вже скоро.

Телеведуча каже, зняли все швидко й отримали задоволення від процесу. Картинка вийшла різнобарвна і яскрава, а тому підписники Нікітюк оцінили це творіння.

– Після публікації я отримала багато відгуків про те, що люди були щасливі побачити різнокольорове відео з ляльками в кадрі і зі смішними жартами. Писали, що на ту хвилину, поки йде серія, вони відволіклися, посміялися і написали не просто коментар, а по два абзаци слів подяки в Direct, – поділилася Леся.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-27 15:18:24