Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Кулеба про заклики у світі щодо переговорів з Росією – Голоси стають гучнішими

Політичний сезон попереду буде дуже непростим для України у дипломатичному сенсі, адже дедалі більше лунатимуть заклики щодо нібито необхідності переговорів з РФ.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час прямого ефіру у соцмережі Instagram у розмові з журналістом Вадимом Карп’яком.

— Буде дуже важкий політичний сезон, всіх попереджаю. Ми все одно обов’язково переможемо на всіх фронтах, але буде важка осінь, – сказав Кулеба.

Міністр пояснив, що очікуються багато важких міжнародних самітів, на яких для України буде важливою “кількісна і якісна присутність всього світу, а не лише наших традиційних друзів з Європи та Північної Америки”.

— Друге – ти ж бачиш всі ці голоси, які починають лунати в різних країнах світу, про те, що “проблеми”, що треба переговори. Це не від урядовців лунає, але стають гучнішими ці голоси. Ми робитимемо все в межах міжнародного права і кримінального законодавства для того, щоб ці голоси згасали, – сказав Кулеба.

Нещодавно Кулеба заявляв, що Україна зможе вести переговори з РФ після виведення окупаційних військ з наших земель. Водночас Київ виключає можливість діалогу з російським диктатором Володимиром Путіним.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-12 13:26:39