Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Косарі з КП “ВУКГ” вдруге викосили всі парки і сквери Ніжина!

З приходом до Ніжина весняного тепла, почала активно підростати трава на зелених зонах вулиць, парків, скверів тощо. Працівниками комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» постійно ведеться активна робота зі скошування високої трави на зелених зонах міста. Завдяки сприятливим  для росту трави погоднім умовам перший етап косовиці у Ніжині плавно перейшов у другий і триває досить швидкими темпами.

Скошування високої трави було розпочато з міських парків і скверів та повністю завершено. На черзі – зелені зони вулиць Ніжина. Працює бригада кваліфікованих косарів підприємства, озброєна сучасними професійними бензиновими косарками. Незважаючи на спеку, косарі старанно та швидко приводять до ладу зелені зони міста, що в свою чергу значно впливає на загальний благоустрій міста.

На цьому роботи не будуть припинені, а, враховуючи, що тільки розпочинається гаряча та спекотна літня пора, то в цьому році очікується декілька етапів косовиць.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадуємо, що КП «ВУКГ» надає послуги зі скошування трави та підрізання кущів для всіх бажаючих. Професіонали своєї справи з великим досвідом роботи з задоволенням проведуть роботи з благоустрою зелених зон, прибудинкових територій приватного сектору або будь-якого підприємства чи установи. Замовити такі роботи можна звернувшись до підприємства, яке знаходиться за адресою: м. Ніжин, вул. Чернігівська, 128, або за телефонами (068) 27-26-232, (04631) 4-15-64.

Unenizh.org.ua
2023-05-25 15:04:06