Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Илон Маск незаконно установил логотип X над штаб-квартирой Twitter

Влада США почала розслідування щодо величезної незаконної вивіски над штаб-квартирою Twitter у Сан-Франциско. Як виявилося, Маск виставив величезний символ X без узгодження з місцевою адміністрацією.

Гігантський знак був встановлений у п’ятницю 28 липня, як частина ребрендингу Twitter – ще раніше Ілон заявив, що з пташками пора прощатися, і тепер сервіс отримав новий дизайн.

Міська влада заявила, що такі ідеї потрібно реалізовувати після отримання дозволу – це потрібно для безпеки. Навіть встановлення знаку призвело до конфлікту з поліцією – правоохоронні органи заборонили робітникам зняти з даху будівлі логотип із синім птахом, оскільки бригада не огородила тротуарну зону для безпеки.

– Для встановлення цієї вивіски також необхідно отримати дозвіл на проєктування. Міська влада відкрила справу і починає розслідування, – заявив представник Департаменту будівельної інспекції Патрік Ханнан.

Нагадаємо, що крім зміни дизайну, Маск анонсував майбутні зміни Twitter – це величезні публікації та грошові перекази. Мільярдер хоче зробити з X універсальний сервіс. Наприклад, користувачі зможуть управляти своїми фінансами, або ж публікувати величезні тексти, доповнюючи їх фото і відео.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-31 10:24:24