Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Зростаючий Місяць у вересні 2023: дата і сприятливі дні

Зростаючий Місяць у вересні 2023 очікується на кінець місяця – з 16 по 28 число включно.

Місяць у фазі “зростання” має унікальні властивості – він впливає на всі живі організми, зокрема й на людей. Найчастіше, це прилив сил, або ж мотивація для того, щоб довести справи до кінця, або ж взятися за свої амбітні плани.

Зростаючий Місяць – чудовий період для заняття спортом або будь-яких інших фізичних навантажень. Щоправда, перезавантажувати організм не варто. Багато хто вірить, що стосунки на роботі та з близькими також поліпшуються за час цієї активності супутника.

Традиційно, кожен день вересня залежатиме від активності Місяця – будуть сприятливі, нейтральні, так і несприятливі дні. Краще підготуватися до них заздалегідь, щоб якомога легше пережити початок осені. На щастя, несприятливих днів практично не буде.

Сприятливі дні у вересні 2023: 5, 6, 7, 12, 13, 15, 19, 20 і 21 числа.

Несприятливі дні у вересні 2023: 29 вересня.

Всі інші дати будуть нейтральними, і особливого впливу не матимуть на вас і ваше оточення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Для багатьох українців віра обмежується не тільки активністю Місяця – існує ще карма, яка супроводжує людину не одне життя. Щоб дізнатися свою долю в минулому і з’ясувати, що очікувати в майбутньому, можна визначити кармічний хвіст. Випадковості невипадкові, тому якщо карма в негативі, то людина житиме за старою пам’яттю.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-04 07:45:01