Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Додаток ChatGPT із чат-ботом став доступним на смартфонах Android

Додаток ChatGPT з чат-ботом став доступним на смартфонах Android. Сервіс із ШІ з’явився в магазині Google Play, але поки що з деякими обмеженнями.

Наприклад, бот поки що доступний тільки в Індії, США, Бразилії та Бангладеші, але в компанії OpenAI обіцяють додати більше країн вже на початку серпня.

Про появу ChatGPT на Android було анонсовано ще 22 липня – тоді користувачі змогли попередньо зареєструватися, щоб отримати доступ.

Примітно, що власники iPhone отримали доступ до сервісу набагато раніше – чат-бот додали в App Store ще в травні 2023 року. Аналітики зазначають, що доступ на Android відкрили на тлі падіння інтересу до сервісу – у компанії шукають нові способи залучити користувачів.

До того ж у ChatGPT з’явився новий конкурент, який здатний витіснити розробку OpenAI. Google випустив свій чат-бот Bard, який здатний генерувати креативні та унікальні ідеї, і у нього більше можливостей завдяки величезному набору даних, ніж у ChatGPT. На Фактах ICTV є докладний опис – що таке Bard, для чого він потрібен і як користуватися.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-26 12:56:22