Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Данілов про удар по Москва-Сіті – Україна залишає за собою право бити по РФ

Україна знищуватиме ворогів держави там, де вважатиме за потрібне, і представникам російської влади в Москві не слід думати, що війна відбуватиметься лише на українських територіях.

Про це в ефірі національного телемарафону Єдині новини заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

За його словами, Україна не буде ні в кого питати, як використовувати ту зброю, яка виготовляється українськими підприємствами.

– Чи то Москва, чи то Санкт-Петербург. Це наша справа діяти так, як ми вважаємо за необхідне. Нам потрібна перемога. І думати, що все буде відбуватись лише на нашій землі, то так не буде, – сказав він.

Алексій Данілов каже, що черговий вибух у російському бізнес-центрі Москва-Сіті, є проявом “війни символів”.

– Був крейсер Москва, зараз Москва-Сіті. Все, що пов’язано з Москвою, містом, звідки вся ця мерзота ухвалює рішення щодо вбивства наших громадян… вона має просто припинити існування в тому вигляді, в якому вона є, – наголосив він.

Секретар РНБО каже, що Україна знаходитиме зрадників нашої держави та осіб, які принесли на українську територію війну. Включно з представниками великого бізнесу, які втікли з України, так і колишніми представниками влади Віктора Януковича.

Фото: РНБО

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-01 21:02:15