Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Віталій Козловський показав, як проходить навчання на полігоні – ФОТО

Співак Віталій Козловський показав, як проходить навчання на полігоні. В Instagram артист оприлюднив фото у формі та зі зброєю.

Каже, перший тиждень навчання бойової підготовки був напруженим та інтенсивним. Відчуває як фізичну, так і моральну втому.

– Іноді є відчуття, що навантаження забирають усю енергію… Насправді, зараз немає часу і сил на творчість, яку я так люблю, в якій можу висловити свої почуття і думки… Але хто казав, що буде легко? – зазначив Віталій.

Додає, у поточних обставинах знаходить силу та натхнення, залишається відданим своїй службі, оскільки вірить у важливість їхньої ролі в захисті країни.

Зізнається, думка про те, що його зусилля не є марними, мотивує йти вперед.

– Мотивують і люди, які поруч, титанічна праця військових, їхній внесок у нашу майбутню перемогу. Сьогодні ж, у День Конституції України, хочу побажати всім українцям, щоб основний закон залишався надійним фундаментом наших цінностей і прав, – підсумував Козловський.

Раніше Віталію Козловському змінили імідж на службі. Артист показав відео, на якому його побратими збривають йому бороду.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-28 15:18:05