Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Використовував солдатів для будівництва свого будинку: на Закарпатті викрили воєнкомісара

Фото: Офіс генпрокурора

У Закарпатській області затримали військового комісара за підозрою у використанні солдатів для будівництва власного будинку. Його підозрюють у перевищенні влади та службових повноважень.

За даними Офісу генерального прокурора, військовий комісар у службовий час використовував підлеглих для будівництва приватного будинку. Земельну ділянку під новобудовою він купив та оформив на родича, тому що хотів уникнути відповідальності.

Фото: Офіс генерального прокурора

Викрили майора та його підлеглих під час здійснення будівельних робіт на об’єкті, зазначають в Офісі генерального прокурора.

Під час обшуків у нього виявили службові документи, квитанції, талони на паливо, гроші, наручні годинники, золотий злиток та інші речі, які мають доказове значення.

Також у начальника ТЦК знайшли символіку РФ та СРСР – георгіївські стрічки, прапор і військовий головний убір країни-агресора, футболку із логотипом СРСР, радянське посвідчення, партійний квиток члена забороненої партії, коробку з російськими монетами.

Фото: Офіс генерального прокурора

Начальнику відділу районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомили про підозру за фактом перевищення влади та службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 Кримінального кодексу України).

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. Встановлюється причетність до вчинення злочину інших осіб.

Джерело: Офіс генпрокурора

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-02 20:39:06