Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Бій Маска і Цукерберга – все що відомо про поєдинок мільярдерів

Бій Ілон Маска та Марка Цукерберга – одна з головних подій найближчого часу. Ідея, яка спочатку виникла жартома, перетворилася на справжнє шоу, фіналом якого стане вихід на ринг двох мільярдерів.

У октагоні зустрінуться люди, які не мірятимуться нулями на банківському рахунку, і світ дізнається, хто з них крутіший.

Усе, що відомо про поєдинок Ілона Маска та Марка Цукерберга – читайте на Фактах ICTV.

Виникнення ідеї бою Маска і Цукерберга

Усе почалося з негласної ворожнечі між главами соцмереж. Коли Ілон купив Twitter за $44 млрд і почав розвивати сервіс, Марк заявив, що Meta хоче випустити свій аналог соцмережі.

Маск відреагував на це, і назвав Цукерберга наслідувачем.

На цьому все не закінчилося – після запуску нової соцмережі Threads від Meta, удар припав на Twitter. Доходи помітно впали, і Маск спочатку вирішив подати до суду на компанію Марка, а потім і перейшов на більш радикальні способи.

Хто запропонував організувати бій Маска і Цукерберга

Саме очільник Tesla кинув виклик своєму конкуренту.

У відповіді одному з користувачів Twitter глава Маск заявив, що готовий до поєдинку, якщо Цукерберг готовий. Уже після цього Марк відповів – він попросив уточнити деталі ідеї.

– Скажи мені локацію, – коротко відреагував глава Meta.

На це Ілон додав, що це буде клітка для MMA – октагон, який знаходиться в Лас-Вегасі.

Підготовка до бою Маска і Цукерберга

Мільярдери не стали сидіти склавши руки – обидва знайшли собі зіркових тренерів.

Так, Марк тренувався з легендою UFC Джоном Джонсом, а Ілон найняв трикратного чемпіона UFC Жоржа Сен-П’єра.

– Я витрачаю свій час на те, що необхідно, і зазвичай мені не доводиться битися з людьми, – виправдав свою не найкращу форму Ілон.

Коли, де і як дивитися бій Маска і Цукерберга

Попередньо, поєдинок пройде в октагоні в Лас-Вегасі. Цукерберг заявив, що він готовий вийти на ринг 26 серпня.

Напередодні поєдинку, Ілон розкрив подробиці заходу – бій транслюватиметься в соцмережі X (Twitter), а виручені кошти підуть на допомогу ветеранам. Яким саме ветеранам – не повідомляють.

Утім, бій під загрозою – Цукерберг звинуватив Маска в небажанні проводити бій. Творець Facebook заявив, що чує від Ілона тільки відмазки – на тлі цього Марк запропонував Маску призначити дату або скасувати бій.

– Я думаю, ми всі можемо погодитися з тим, що Ілон – це несерйозно, і час рухатися далі. Я запропонував реальну зустріч. Дана Вайт запропонував зробити це легальним змаганням у благодійних цілях. Маск не підтвердив дату, потім сказав, що йому потрібна операція, а тепер просить провести тренувальний раунд на моєму задньому дворі. Якщо Маск вибере дату – він знає, як зі мною зв’язатися. В іншому разі час рухатися далі. Я збираюся зосередитися на змаганнях із людьми, які серйозно ставляться до цього виду спорту, – заявив Марк у Threads.

 

Post by @zuck

View on Threads

 

Глава UFC Дана Вайт заявив, що це буде найвеличніший поєдинок в історії – крутішим може бути тільки бій Путіна з Трампом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-14 13:17:07