Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Актор Гліб Михайличенко переїхав до Росії після виступів для ЗСУ

Український актор Гліб Михайличенко переїхав до Росії після виступів для наших військових. На початку повномасштабного вторгнення артист підтримував ЗСУ своєю творчістю, а потім вирішив стати на бік окупанта.

Як виявилося, Гліб тепер працює в російській компанії, яка займається зйомкою інтерв’ю та інших комерційних роликів – сам актор нерідко з’являється в роликах компанії. Це помітив театральний режисер Олександр Жила.

Своє обурення висловила й акторка Римма Зюбіна – вона задалася питанням, як може виникнути ідея зрадити свою країну в умовах війни.

– А коли актор у 2022 їздить із концертами до наших військових, а у 2023 опиняється в Росії. Це як? Мені хтось може пояснити що там у голові? Яка ж мудра казочка Фарбований Лис, і скільки ще чарівних перевтілень до і після перемоги чекає на нас, – заявила Римма.

На новину про перевзування Михайличенка відреагували й в Театрі юного глядача – там відхрестилися від зрадника, і додали, що він переїхав до РФ після припинення співпраці з театром.

– Наші дорогі юні глядачі та їхні батьки! Наразі в театральній спільноті поширюється інформація про актора, який переїхав до країни-агресора. Хочемо наголосити, що вищезгаданий актор переїхав до Росії після того, як закінчив роботу в нашому театрі, – заявили в театрі.

Утім, на сайті ТЮГу особистість Михайличенка все ще фігурує. Крім того, батько актора – головний режисер театру, і він продовжує працювати.

І поки деякі артисти вирішують перейти на бік окупанта, деякі зірки наважуються захищати Україну зі зброєю в руках – нещодавно Козловський показав себе на фронті та поміркував про життя. Співак зізнався, що не про таке життя мріяв, але зараз потрібно вибороти перемогу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-11 09:49:25