Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Звернення Олени Зеленської до річниці повномасштабної війни від 24 лютого 2023

Перша леді України Олена Зеленська оприлюднила емоційне звернення до річниці повномасштабної війни, розв’язаної Росією 24 лютого 2022 року.

У зверненні, оприлюдненому в соціальних мережах, Зеленська назвала 365 днів війни “роком, вкраденим у нашого життя, і роком вкрадених життів”.

Перша леді зазначила, що навіть день війни – це “смертельно довго”, оскільки вже в перший день повномасштабної агресії РФ загинули українці.

Зараз дивляться

– Навіть тиждень війни – вже непоправно багато. Бо вже в перший тиждень ракети та кулі загарбника вбили українських дітей. Місяць війни – це вже безкінечно боляче, бо в цей час агресор катував Бучу і Маріуполь. І ось цілий рік війни. Рік, вкрадений у нашого життя, і рік вкрадених життів. Точно не та дата, яку хочеться мати у своєму календарі, – зазначила Олена Зеленська.

Попри масштабну агресію, Україна встояла. Саме тому, за словами першої леді, Україна сьогодні відзначає рік стійкості та супротиву, під час якого наша держава змінила світ.

– Ми відзначаємо сьогодні інше. Не рік війни, а рік спротиву. Рік стійкості. Рік захисту, порятунку, взаємодопомоги. Рік людяності. Рік України, яка змінила та продовжує міняти світ. Рік нашої незламності, – наголосила Олена Зеленська.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше сьогодні до українців звернувся президент України Володимир Зеленський. Глава держави наголосив, що 24 лютого 2022 року стало найдовшим днем нашого життя та найважчим днем новітньої історії України, і наша держава обов’язково переможе.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-24 13:38:16