Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Є гіркота: Шевченко оцінив виступ збірної України на Євро-2024

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував виступ збірної України на Євро-2024.

Синьо-жовті набрали чотири очки на стадії групового етапу, проте посіли четверте місце у квартеті E та не змогли вийти до плейоф турніру.

Шевченко про виступ України на Євро-2024

В інтерв’ю італійському виданню Corriere della Sera Шевченко звернув увагу, зокрема, на соціальну місію, яку мала команда перед стартом турніру, та як її вдалося виконати.

Зараз дивляться

— Перед турніром ми розділили цілі: соціальну та спортивну, яка полягала в тому, щоб пройти кваліфікацію та добре зіграти. Команда помилилася в першому матчі з Румунією, потім добре відреагувала, вигравши у Словаччини та зігравши внічию з Бельгією, але цього було недостатньо, навіть якщо ми не вийшли тільки через різницю м’ячів, – сказав він.

Шевченко зауважив, що є гіркота від виступу команди, бо “суперники групи були в межах досяжності”. За словами президента УАФ, він очікував більшого та додав: Але ми неправильно підійшли до змагань.

— Я не знаю, що сталося, але реальність така, що футболісти не були в грі, – сказав він, коментуючи причини результату.

Нагадаємо, в останньому турі групового етапу збірна України зіграла внічию з Бельгією. Усі команди квартету набрали рівну кількість очок – по чотири. Але через додаткові показники – різницю м’ячів, саме синьо-жовті вибули з турніру після групового етапу.

З детальним календарем і розкладом матчів Євро-2024 ви можете ознайомитися в нашому матеріалі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-05 14:21:03