Україна і світ
Як зробити моркву по-корейськи – простий рецепт
Приготувати моркву по-корейськи в домашніх умовах досить легко. Ми підготували покроковий рецепт.
Які продукти потрібні для приготування моркви по-корейськи
- Морква – 1 кг
- Рослинна олія – пів склянки
- Часник – одна головка
- Сіль – 1 столова ложка
- Цукор – 2 столові ложки
- Оцтова есенція – 1 десертна ложка
- Червоний мелений перець – 1 чайна ложка
- Чорний мелений перець – 1 чайна ложка
Як зробити моркву по-корейськи вдома:
- Помийте та почистьте моркву, шкірку необхідно тонко зрізати.
- Моркву натріть на спеціальній тертці, щоб вона мала вигляд локшини.
- Складіть все у глибоку миску.
- Додайте спеції, що вказані в рецепті, та оцтову есенцію. Все потрібно добре перемішати і поставити на 15 хв, поки морква не дасть сік.
- Заправте моркву гарячою олією (її можна підігріти на сковороді, але головне не кип’ятити) і додайте подрібнений часник. Ще раз все добре перемішайте.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Морква по-корейськи готова. Зберігати її в холодильнику можна близько 14 днів.
Якщо вам більше до вподоби не дуже гострі страви, зменшіть кількість червоного меленого перцю в половину.
Джерело ФАКТИ. ICTV
2025-01-10 11:53:00