Україна і світ
Як харчуватися у сезон грипу та ГРВІ: поради Віктора Ляшка

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко розповів, як правильно харчуватися у період пандемії та піку гострих респіраторних захворювань. За його словами, щоб організм міг протидіяти хворобам, потрібно зміцнювати його за допомогою здорового харчування.
Поради Ляшка щодо харчування
- Споживати щодня три порції овочів і зелені, дві порції фруктів та ягід.
- Випивати щоденну норму води.
- Споживати до 5 г солі на день, а цукру до 25 г.
- Наповнювати раціон білками, які містяться у складі бобових і злакових продуктів, горіхів, насіння, яєць, нежирного м’яса або риби.
Поширення коронавірусу в Україні
Станом на 20 грудня в Україні зареєстровано 8 325 нових випадків коронавірусу, всього – 964 448. За останню добу від ускладнень Covid-19 померло 116 осіб, загалом за період пандемії зафіксовано 16 585 летальних випадків.
Джерело: Віктор Ляшко
Фото: Віктор Ляшко
Читайте останні новини України та світу на каналі в Telegram
Джерело ФАКТИ. ICTV
2020-12-20 13:54:31