Як приготувати млинці з червоною рибою

Чи відомо вам, що кожен день Масниці має власну назву та особливий обряд? Наприклад, п’ятниця – це тещин вечір, за традицією, у цей день зять повинен пригощати тещу млинцями. Вважалося, що після цього їхні взаємини значно покращаться.
Для цієї знаменної події Факти ICTV пропонують приготувати млинці з червоною рибою. Рецепт дуже простий. Занотуйте!
Млинці з червоною рибою: рецепт
Млинці з червоною рибою – це не лише надзвичайно смачна страва, але й ефектна до будь-якого святкового столу.
Вони мають чудовий вигляд, особливо якщо подавати червону рибу з ніжним крем-соусом. Для млинців з червоною рибою знадобиться філе лосося, сьомги або горбуші. Засоліть самостійно чи придбайте вже готовий продукт.
Інгредієнти:
Тісто можна приготувати на молоці, кефірі, сироватці, окропі, пиві і навіть на воді. Для млинців з червоною рибою рецепт підійде будь-який.
Для тіста:
- 500 мл молока
- 3 яйця
- 350 г борошна
- по 0,5 ч. л. солі і цукру
- 2 ст. л. рослинної олії
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Для вершкового крем-соусу:
Джерело ФАКТИ. ICTV
2025-02-24 20:19:00