Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Хто покинув Мастер Шеф у 8 випуску 13 сезону від 30.03.2024

У суботу, 30 березня, на СТБ завершився восьмий випуск кулінарного реаліті МастерШеф. Кожен новий епізод шоу стає все складнішим для учасників, але й цікавішим та захопливішим.

Цього разу судді підготували конкурсантам нові випробування. Саме час дізнатися, для кого вони виявилися заважкими, та хто покинув МастерШеф. Інші учасники проходять далі та продовжать боротьбу за звання найкращого шефа.

Хто покинув МастерШеф сьогодні

Перший конкурс тижня виявився дуже відповідальним. Адже на кухарів чекала страва, що для українців є не просто їжею, а культурним кодом.

Зараз дивляться

Він – наша історія та обʼєкт нематеріальної спадщини ЮНЕСКО. У кожної господині він виходить по-своєму, а готують його не тільки у кожному куточку країни, а й за океаном. Звісно ж, це – борщ!

Кожен кулінар чаклував над ним за власним рецептом, спершу обравши особливий інгредієнт на фуд-гірці, аби здивувати та вразити суддів. Ми все ближче підходили до розвʼязки шоу та відповіді на головне питання – хто покинув МастерШеф у 8-му випуску 13-го сезону.

Кадр із МастерШеф-13 випуск 8 на СТБ

Родзинкою реаліті став виступ фольклорного співочого колективу Боговиця. Проте від нього звучала не просто народна пісня. У ній був зашифрований рецепт, який належало розгадати учасникам.

На жаль, не всім вдалося вразити суддів своїм борщем. Тож маємо відповідь на питання, хто покинув МастерШеф вчора. У наступному випуску ми вже не побачимо Геворга Берчяна.

Хто такий Геворг Берчян, що покинув МастерШеф

Етнічному вірменину 32 роки. Якось він приготував хінкалі у грузинському ресторані, хоча працював там на барі. Страва вийшла смачнішою за ті, що йому доводилося їсти у закладах. Далі він взявся за хачапурі та інші смаколики. До МастерШефа долучився, бо прагнув вдосконалення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-31 00:19:00