Україна і світ

Великдень 2019: простий рецепт паски

Як приготувати смачну паску за простим рецептом на Великдень 2019, розповідають Факти ICTV.

Для тих, хто не хоче купувати паски в магазині, але і не витрачати багато часу на приготування пасок, підійде цей простий рецепт.

Готуємо паску за простим рецептом

Вам знадобиться (на 10 порцій):

  • Молоко – 100 мілілітрів
  • Цукор – половина склянки
  • Сухі дріжджі – 10 грамів
  • Соняшникова олія – ​​50 грамів
  • Маргарин – 50 грамів
  • Цукати – за смаком
  • Яйця – 3 штуки
  • Ізюм – 80 грамів
  • Борошно – 750 грамів
  • Сіль – 2 грами

Загальний час приготування паски за простим рецептом – 3 години.

Процес приготування паски на Великдень 2019:

  1. Просіваємо 750 грамів борошна.
  2. Кип’ятимо 100 мілілітрів молока і охолоджуємо до 40 градусів.
  3. В молоко додаємо 10 грамів дріжджів, півсклянки цукру, перемішуємо суміш.
  4. Додаємо в молоко приблизно склянку борошна. Концентрація маси повинна бути як на оладки.
  5. Залишаємо опару хвилин на 40 доходити.
  6. Заливаємо 80 грамів родзинок гарячою водою.
  7. Розтоплюємо 50 грамів маргарину.
  8. Розбиваємо 3 яйця в глибокий посуд і збиваємо їх.
  9. Вливаємо яйця в опару, постійно помішуючи.
  10. Додаємо у суміш родзинки, сіль, маргарин і ще раз все перемішуємо.
  11. Поступово додаємо борошно. Тісто вимішуємо до щільного стану.
  12. Додаємо до тіста соняшникову олію і ще раз вимішуємо його.
  13. Залишаємо тісто доходити приблизно на 60 хвилин.
  14. Коли тісто підніметься, розкладаємо його по формах і ставимо в духовку на 20-30 хвилин.
  15. Не забудьте змастити форми рослинним маслом.
Читайте новини на нашій Facebook-сторінці  та приєднуйтесь до нашої  Facebook-групи

Джерело ФАКТИ. ICTV
24.04.2019

Close